Sebzeli Krep Bohçası

Sebzeli Krep Bohçası

Peysan Sebzeli Krep Bohçası Tarifi.

Eminiz ki tüm krep tariflerini denediniz ancak bu krep tarifini denediğiniz zaman favori krebiniz olacak.

Malzeme Listesi

2 adet yumurta
1 su bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı un
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet havuç
1 adet patates
göz kararı tuz ve karabiber
göz kararı Peysan Rende Mozzarella

(4 Kişilik – 30 dakika)

Hazırlanışı

Adım 1

İç harç malzemelerini küp küp doğrayıp, zeytinyağında soteleyin.

Adım 2

Krep için tüm malzemeyi karıştırın. Tavada pişirin.

Adım 3

Her krebin ortasına hazırladığınız iç harçtan koyun. Dört bir yanından katlayın ve ters çevirerek tepsiye dizin. Üzerine rende mozzarella koyun.

Adım 4

200 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.